Stancija Buršić - Pršutarna "Kod Milana"

Vodnjan - Istra

Italiano

Kuća za odmor - Vodnjan, Istra

Turistički smještaj - Vodnjan, Istra

Vodnjan je minijaturan priobalni gradić koji se smjestio desetak kilometara sjeverno od Pule na nadmorskoj visini od 135 metara. Današnji Vodnjan je nastao na tragovima pretpovijesnih ostataka u obliku koncentričnih krugova suhozida.

Kroz bogatu povijest Vodnjana stvoren je čaroban lik srednjovjekovnog urbano-ruralnog mjestašca sa karakteritično malim, uskim, vijugavim uličicama, te građevinama u venecijanskim, gotičkim, renesansnim i baroknim stilovima. Jedna od najpoznatijih i najljepših takvih građevina je palača Bettica u gotičkom stilu. Od ostalih kulturnih znamenitosti ne propustite pogledati sakralne objekte crkve Sv. Blaža u kojoj se može vidjeti poznata zbirka relikvija Vodnjana i mistična tijela triju mumificiranih svetaca, zatim crkva Sv. Gospe Karmelske, crkva Sv. Jakov, crkva Sv. Katarine i Sv. Marije Traverse, koja ostavlja bez daha.

Još od davnina gospodarstvo se temeljilo na vinogradarstvu i maslinarstvu, a u današnje vrijeme buknuo je turizam na bogatoj kulturno-povijesnoj jezgri i prirodnim ljepotama. Osim znamenite baštine, Vodnjan je intrigantan po tome što su njegovi žitelji sačuvali originalan istriotski govor, kao i mnoge običaje i tradiciju, unikatnu i jedinstvenu, koja sve posjetitelje oduševljava svojim intimnim ozračjem. Zaštitni znak Vodnjana je sedmerokraka zvijezda koja simbolizira sedam vila čijim savezom je nastao grad Vodnjan. Vodnjan kao da znači prijateljstvo i savez pa ćete to osjetiti i sami u nekom od apartmana i kuća za odmor kakve Vam samo Vodnjan ponuditi može.

Kuća za odmor Elba i Apartman za četiri osobe nalaze se na prekrasnom imanju u Vodnjanu, okružena velikim maslinikom. Potpuno opremljena , lijepo namještena i uređena pruža vam sve za odmor koji ćete pamtiti.

Ako izaberete nas za Vaš odmor, potrudit ćemo se da Vas dočekamo najljubaznije što možemo, da Vam boravak bude nezaboravan i ugodan.

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Kuću za odmor Elba i Vodnjan!

Kuća za odmor - za osam osoba. Sastoji se od 4 sobe, tri kupaone, dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom i teretane. Potpuno je opremljena, okružena prekrasnim maslinikom.
Apartman A2 - Apartman za 4 osobe, sastoji se od dvije kupaone i dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupaone te prostrane terase.